Dagsform

Haren ständig panik när jag inte tränat på flera dagar. Tänker hela tiden att nu tappar man allt man byggt upp... Men imorse när jag vaknade så kändes det bättre i kroppen med förkylningen. Kan inte hålla mig borta så det får bli ett lätt pass idag. Bara för att känna pumpet.

Bilderna är tagna med två veckors mellanrum. Den till höger är morgonformen idag. Som tur är så har inte min förkylning förstört mig alltför mycket!


Sjuk!

Haft mycket på jobb den senaste tiden och har även lyckats dra på mig en förkylning! Det har tyvärr gjort att uppdateringen här har försämrats men så fort jag blir frisk kör jag igång igen. Kanske rätt bra på ett sätt att jag är sjuk för då får jag iaf min "vilovecka" från gymmet. Men det kliar i kroppen av att bara sitta hemma!!


Ortorexi

Är detta något man lider av?


7 av 7

Har faktiskt varit duktig denna veckan! Ett träningspass varje dag varav ett tabata pass och två benpass! Trots den extrema träningsvärken i benen så körde jag på idag ändå! Kändes hur bra som hellst. Sist jag körde knäböj så kändes det riktigt kämpigt så det blev att gick över till vanlig benpress men ville prova på knäböjen idag ändå för att se om jag blivit starkare i benen. Mycket riktigt så kändes det sjukt lätt att träna med den vikten idag som jag fick kämpa med för någon månad sen. Övning ger färdighet!
Godnatt!


Snö ute!

Vaknar upp, tittar ut och ser att det har snöat idag! Lite ångest men det hindrar såklart inte mig från att ta mig till gymmet! Lite lätt ryggpass idag och som avslutning körde jag några set underarmar. Brukar inte träna det för man får med det i alla andra övningar känns det som. Men ibland kan det vara skönt att få det där extra pumpet!
Ska försöka fixa lite bilder från när jag tränar men lite svårt att ta en bild in action när man tränar själv! Tills det får ni nöja er med en efter-träningsbild;)


Dålig uppdatering

Jag har inte slutat träna eller så men varit ganska dålig på att skriva. Kört på som vanligt denna veckan med styrkan men jag har även gått på två tabatapass! Måste köra igång rejält med förbränningen.

Vad är det ni vill läsa om? Vad är det ni vill veta eller se mer av? Hjälp mig lite här nu :)


Ben

Sjuk kul nu när man kommit igång med benträningen. Man ser verkligen skillnad och styrkemässigt ökar jag sjukt snabbt! Bra motiverad nu!