Benpass!

Veckans fokuspass idag! Måste erkänna att ben passen inte varit mina högst prioriterade pass under mina träningsår! Lätt "glömt bort" eller när man inte hunnit träna alla dagar under veckan som man tänkt så har det bara blivit en vana att man säger " äh vi tränar ben nästa vecka istället." Detta har blivit en ond cirkel för mig och förklarar väl lite varför benen inte hängt med i samma utveckling:)
MEN för drygt två månader sedan insåg jag allvaret i det och bestämde mig för att det är dags att skärpa sig och ta tag i benträningen! Har bara skippat två ben pass på drygt 2 månader så kan väl vara hyfsat stolt! Jag har märkt en enorm utveckling styrkemässigt bara under denna korta period och man ser väl lite mer former nu.
För varje vecka som går så gör jag nytt personbästa på alla ben övningar jag utför under ett pass. Bra för motivationen! Så nu ska detta bara hållas med benträningen och inte "glömma" så vi får ordning på det!


Jan. 27, 2013


Step one!

Då var det dags för mig att kliva in i bloggvärlden! Mitt namn är Zsolt men kallas för Zsoli, är 24år gammal och bor i Helsingborg. Träning är något som jag brinner för eller rättare sagt, all typ av motion värdesätter jag högt här i livet. Jag tränar på Aktiverum uppe på berga och har gjort det sedan slutet av 2007. 
Syftet med denna bloggen är att kunna motivera andra träningsfreaks eller folk som bara har svårt för att komma igång. :) men även själv kunna följa min utveckling och skriva ner nya mål och rutiner.
 
LETS GET STARTED!!